906 77 961 arild@byggmaler.no

Tjenester

Tjenester

Allsidig Håndverk AS er spesialister på rehabilitering, men utfører også en rekke andre håndverkstjenester.

Fasaderehabilitering

Enten fasaden trenger en oppfriskning på grunn av tidens tann, manglende vedlikehold eller eierskifte – vi hjelper deg med rengjøring, puss, beslag, avrenning og maling. Når vi utfører rehabilitering av en fasade er det viktig for oss å finne den årsaken til at fasaden ser ut som den gjør. Det hjelper ikke med et nytt strøk maling dersom muren slår sprekker. Vi har lang erfaring med fasaderehabilitering og har kunnskapen og utstyret som trengs for å utføre en god jobb. Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring.

Rehabilitering av våtrom og bad

Allsidig Håndverk AS er en våtromsgodkjent bedrift og har lang erfaring innen rehabilitering og modernisering av bad og våtrom i samarbeid med våre partnere innen elektro og VVS. Rehabilitering innebærer ikke bare at vi pusser opp «falleferdige» bad. Ofte er det snakk om å modernisere et bad til dagens standard. Vi tar gjerne en prat med deg og forteller deg litt om mulighetene du har.

Malerarbeid

Vi utfører utvendig maling med værbestandig kvalitetsmaling. Hvor ofte et hus må males varierer ut i fra hvilken type maling som tidligere har blitt brukt og hvor værhardt huset ligger til. Dersom malingen begynner å flasse av er det absolutt på tide å male. Vi utfører også malerarbeid innvendig på tapet, panel, gulv eller tak.

Gulvlegging

Gulvlegging er et fagområde som innbefatter arbeid med forskjellige materialer og fagområder. Allsidig Håndverk AS har lang erfaring med gulvlegging og hjelper deg med gulvavretting, legging av belegg og parkett.

Sparkling

Allsidig Håndverk AS utfører sparkling i Oslo og omegn. Mange sparkler selv dersom de oppdager et lite hull i veggen, men dersom det er behov for helsparkling av en vegg bør dette utføres av profesjonelle. Vi sparkler vegger, tak, gipsplater, lister og murer.

Tapetsering

Der er det mange typer og merker av tapet å velge fra, ofte velger kunden selv tapet og kjøper inn dette, så tar vi på oss grunnarbeidet og sparkler, klargjør og tapetserer for deg.

Våtromsbelegg

Gulvbelegg i våtrom må være slitesterk og spesialtilpasset for forholdene man finner i bad og våtrom. Denne typen gulvbelegg er også svært varmebestandige, slik at du kan legge gulvvarme uten problemer. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med valg av våtromsbelegg og legging av dette.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

Mosvingen 51D, 2072 Dal
906 77 961
arild@byggmaler.no